Pysäytä animaatiot
Suoraan sisältöön

KESÄ2022

Kesällä elämä on Etelä-Savossa yhtä juhlaa! Laineet loiskivat ja ihmiset polskivat lukemattomissa vesistöissä. Maakunta on pullollaan tapahtumia ja mökkiläisiä. 

Kesä-Vetehiset kokoaa yhteen alueen kesätapahtumatarjontaa sekä tuo lisää taidetta ja kulttuuria järviympäristöihin.

Kesä-Vetehiset -festivaali hakee ohjelmaa

Mitä tarjoat tonnilla?

Vetehiset - Eteläsavolaiset järvikulttuurifestivaalit on uusi verkostomuotoisesti toteutettava ympärivuotinen tapahtumakokonaisuus, jonka järjestävät yhteistyössä Etelä-Savon kuntien kulttuuritoimijat sekä Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU-hanke. Vetehisten tavoitteena on nostaa esiin ja uudistaa eteläsavolaista järvikulttuuria, edistää maakunnan asukkaiden kulttuurista osallisuutta ja toimijuutta sekä parantaa taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta Etelä-Savossa. Festivaali toimii samalla Etelä-Savon kokoisena kokeilualustana, jonka puitteissa kuntien kulttuuritoimijat voivat testailla ja kehittää uudenlaisia yhdessä tekemisen tapoja.

Haemme ohjelmaa kesä-elokuun 2022 aikana järjestettäville Kesä-Vetehisille, jotka koostuvat kaikissa 12 Etelä-Savon kunnassa järjestettävistä erityyppisistä, eri kohderyhmille suunnatuista tapahtumista. Haemme tapahtumiin esityksiä, osallistavia työpajoja, pop up -tyyppistä ohjelmaa, luovia luontoretkiä, asiantuntijaluentoja sekä avoimella mielellä kaikenlaista järvikulttuuriteemaan soveltuvaa sisältöä. Kokoamme tässä ohjelmahaussa tarjotuista sisällöistä ohjelmatarjottimen, josta Kesä-Vetehisten tapahtumia toteuttavat toimijat voivat valita heidän tapahtumaansa sopivaa ohjelmaa.

Kesä-Vetehiset etsii toteutettavia ohjelmia ostopalveluina, kyseessä ei ole työsuhteinen toimeksianto. Valitut toteuttajat laskuttavat 1 000 euroa + alv sisällön toteutuksesta (ei pienempiä tai isompia tarjouksia). Kyseinen summa sisältää kaikki toteutuksen kulut, esimerkiksi matkakulut, tarvittavan kaluston ja toteuttajat. Palvelun tarjoajalla on oltava käytössä yritys tai yhdistys, joka myy palvelun. Sekä yrityksen että yhdistyksen on oltava ennakkoperintärekisterissä, lisäksi yrityksen on toimitettava todistus siitä, että se maksaa eläkemaksuja. Tapahtumajärjestelyistä, tekijänoikeusmaksuista ja markkinoinnista vastaavat Kesä-Vetehiset -tapahtumien järjestäjät.

Valinnoissa arvioidaan sisällön soveltuvuutta, kiinnostavuutta, olemassa olevia referenssejä sekä toteutuksen edellytyksiä ja ammattimaisuutta. Tarjousten käsittelystä ja valinnoista vastaa Etelä-Savon maakuntaliiton koordinoima AKKU-hanke yhteistyössä paikallisten Kesä-Vetehis-tapahtumia järjestävien tahojen kanssa. Koska Kesä-Vetehiset järjestetään kesä-elokuussa, tarjous on oltava voimassa elokuun 2022 loppuun saakka. Ilmoitamme tarjouksen hyväksymisestä toukokuun aikana.

Kesä-Vetehiset pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä mitään annetuista tarjouksista. Voimme myös tilata useampia sisältöjä samalta palveluntarjoajalta, ja niistä sovitaan yhdessä. Sovituista päivistä neuvotellaan tapahtumanjärjestäjien kanssa. Tarjous ei sido palveluntarjoajaa olemaan käytettävissä tiettynä ajankohtana. Tarjouksessa tulee huomioida sisällön toteuttaminen terveysturvallisesti.  

Ohjelmahaku tapahtuu sähköisesti. Jätä tarjous viimeistään 2.5.22 Webropol-lomakkeen kautta: https://link.webropol.com/s/ohjelmaa-kesa-vetehisille Samalla lomakkeella voit tarjota kahta vaihtoehtoista ohjelmasisältöä.

Lisätietoja ohjelmahausta saat kulttuurikoordinaattori Taru Tähdeltä taru.tahti@esavo.fi, p. 040 665 7230.

Vetehiset on osa Etelä-Savon maakuntaliiton koordinoimaa AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanketta, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Vetehiset – Eteläsavolaiset järvikulttuurifestivaalit -tapahtumakokonaisuudesta saat verkkosivuiltamme https://www.esavo.fi/vetehiset.

Ohjelma

Ohjelma ei ole vielä tiedossa.