Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Mäntyharju 21.4.-30.4.2022

Hilima Haepakka ja luonnonhaltijat -mobiiliseikkailu Mäntyharjussa

Digitaalinen luontoseikkailu on pelattavissa Mäntyharjun urheilualueen tuntumassa Kevät-Vetehisten ajan!

Ota kännykkä kouraan ja lähde ulos seikkailemaan yhdessä tonttu Hilima Haepakan kanssa!

Mobiiliseikkailun videomuotoinen tarina sisältää kahdeksan rastia, joissa kerrotaan luonnonhaltijoista sekä ratkaistaan tehtäviä ja suoritetaan liikunnallisia haasteita. Mobiiliseikkailua voi pelata täysin itsenäisesti Google Play ja Appstore -kaupoista ilmaiseksi ladattavalla Salmi AR -sovelluksen uusimmalla versiolla. Tehtäväetappien videot avautuvat paikan päällä mobiilisovelluksessa.

Tarkemmat ohjeet mobiiliseikkailun käyttöön ottoon löydät alla olevasta kuvasta:

Mobiiliseikkailu on kohdennettu ensi sijassa perheille tai ryhmille, joissa lapset ovat 6-10-vuotiaita, mutta nuoremmatkin voivat osallistua pelaamiseen vanhempien opastuksella.

Jenga-Jengalan toteuttama mobiiliseikkailu on pelattavissa Kevät-Vetehisten ajan Mäntyharjun urheilualueen tuntumassa. Seikkailun lähtöpiste on Pekkolanlammen uimarannalla osoitteessa Urheilutie 9, 52700 Mäntyharju. Reittiä voi kulkea kävellen tai lähes koko reitin osalta myös maastopyörällä. 

Yhteistyössä mukana Mäntyharjun kunnan kulttuuripalvelut sekä Etelä-Savon kuntien yhteinen AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuripalveluiden kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, jota koordinoi Etelä-Savon maakuntaliitto ja rahoittaa OKM.