Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Savonlinna 30.4.2022

Improtreffit Savonlinnan III kansanmusiikkipäivässä

Tule kuulolle, kun kansanmusiikkiestetiikka kohtaa bassoklarinetin ja loopperin!

Kevätkaudella 2022 savonlinnalaiset muusikot maakuntataitelija Sirkka Kosonen ja Maija Anttila houstaavat kerran kuussa vapaan improvisaation iltoja Savonlinnan Kulttuurinkellarin ravintolassa.

Kevät-Vetehisten aikaan vapun aattona Improtreffit ovat osa Savonlinnan III kansanmusiikkipäivän ohjelmaa, kun Kulttuurikellarin sali ja ravintola soi koko päivän kansanmusiikkia!

Improtreffeillä Sirkka Kososen (laulu, kalimba) kansanmusiikkiestetiikka kohtaa Maijan Anttilan bassoklarinetin ja loopperin heidän yhteisellä improvisointimatkallaan.

Aika: 30.4.22 klo 16

Paikka: Savonlinnan Kulttuurikellari. Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna. 

Savonlinnan III kansanmusiikkipäivä järjestetään 30.4. klo 11:00–21:30. Koko tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestää Katri Susitaival & työryhmä, tapahtumaa tukee Taiteen edistämiskeskus ja se järjestetään yhteistyössä Savonlinnan kulttuurikellari ry:n kanssa. Kansanmusiikkipäivien koko ohjelman löydät täältä: Savonlinnan III kansanmusiikkipäivä | Kulttuurikellari

Mukana yhteistyössä ovat Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanke sekä Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi.