Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Savonlinna 3.3.2022

Improtreffit Savonlinnassa

Tule mukaan vapaan improvisaation iltaan, kuulolle tai esiintymään!

Kevätkaudella 2022 savonlinnalaiset muusikot maakuntataitelija Sirkka Kosonen (laulu) ja Maija Anttila (klarinetit) houstaavat kerran kuussa vapaan improvisaation iltoja Savonlinnan Kulttuurinkellarin ravintolassa. Jokaisille improtreffeille on kutsuttu mukaan paikallisia muusikoita ja muita esitystaiteilijoita improvisoimaan Sirkan ja Maijan kanssa.

Kevät-Vetehisten aikaan improtreffit järjestetään to 3.3.22 klo 20-21:30. Tällöin mukana vieraina ovat ainakin Mirja Nylander (alkurunot) ja Katri Susitaival (piirustus ja piano).

Paikka: Savonlinnan Kulttuurikellari. Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna. 

Improtreffeille voi ilmoittautua mukaan esiintymään tai tulla muuten vaan kuulolle yleisöksi! Ilmoittautuminen on auki h-hetkeen saakka sen mukaan miten tapahtumiin mahtuu (max. 6 osallistujaa/kerta). Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen maija.ant@gmail.com. Tapahtuma on pääsääntöisesti akustinen. 

Esiintyjätiedot päivitetään muutama päivä ennen tapahtumaa. Tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Improtreffit järjestetään yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellarin ja Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimen kanssa.