Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Enonkoski 26.4.2022

Live Lavis Enonkoskella

Tule tanssimaan Lavista liikuntatalolle haitarin soiton säestyksellä!

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock, cha cha ja tango. Lisätiedot: www.lavis.fi

Tunnit lähtevät alkeista eli askeltakaan ei tarvitse osata ennakolta! Tule mukaan ja innostu tanssin taiasta!

Aika: ti 26.4.2022 klo 17–17:45

Paikka: Liikuntatalon liikuntasali. Pirttiniementie 4, 58175 Enonkoski.

Lavista ohjaa Mari Kurtti/ESLi, Lavis-lisenssiohjaaja ja tanssinopettaja (AMK). Live-musiikista vastaa maakuntataiteilija Sirkka Kosonen, 5- ja 2-rivinen haitari.

Ei ennakkoilmoittautumista eikä osallistumismaksua. Varusteet: joustava tanssiin sopiva asu sekä jalkineet/jumppatossut + juomapullo. 

Vallitseva koronatilanne huomioiden osallistu toimintaan vain terveenä sekä huolehdi hyvästä käsihygieniasta, noudata maskisuositusta ja muista ylläpitää turvavälit. HUOM! Osallistujamäärä rajataan tarvittaessa ohjeistuksien mukaisesti.

Tapahtuman järjestäjät eivät ole vakuuttaneet osallistujia eli jokainen liikkuu omalla vastuulla.

Ohjelman toteuttavat yhteistyössä Etelä-Savon Liikunnan hallinnoima Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hanke sekä Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanke yhdessä Enonkosken kunnan kanssa. 

ESLin Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hanke tarjoaa monipuolista tanssinopetusta ja -ohjausta maaseudulla lapsista ikäihmisiin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa seitsemän kunnan alueella. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Rajupusu Leader ry:ltä sekä Piällysmies ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.