Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Verkossa 21.2.-6.3.2022

Meren Salaisuus

Lataa musiikkiseikkailu ääni- ja e-kirjana!

Vetehiset nostaa esiin puhtaan luonnon ja veden merkitystä myös sadun keinoin!

Musiikkiseikkailu Meren Salaisuus vie lukijat jännittävälle matkalle Meren Kuninkaan valtakuntaan. Merihirviö Maub on alkanut tuhota merenpohjaa ja se vie mukanaan kaiken valon. Maub on syntynyt ihmisten mereen heittämistä roskista ja kerännyt ympärilleen mustan armeijan.

Merehiset Lili ja Oliver, sekä ruokaa rakastava merikilpikonna Gaspard lähtevät etsimään valaiden luota salaista aarretta, joka torjuisi Maubin pimeyden ja pitäisi kotiriutan elinvoimaisena. Miten merehisten lopulta käy?

MusicFairyTalesin musiikkiseikkailu etenee ääninäyttelijöiden kertomana Claude Debussyn ja Maurice Ravelin pianomusiikissa. Vedenalaisen maailman kuvittanut Marija Gustafsson ja pianotaiteilija Irina Zahharenkova taikovat tarinan soivaksi musiikkimaalaukseksi, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Tule mukaan seikkailuun. Vain kirkkain valo voi voittaa sysipimeän!

Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille seikkailijoille. 

Voit ladata Meren Salaisuus -musiikkiseikkailun ääni- ja e-kirjana ilmaiseksi Talvi-Vetehisten ajan 21.2.-6.3.2022 alla olevan kuvan QR-koodien kautta:

Yhteistyössä mukana Etelä-Savon kuntien yhteinen AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, jota koordinoi Etelä-Savon maakuntaliitto.