Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Mikkeli;Verkossa 3.11.-17.11.2021

Vetehiset-kirjavinkkikeskustelu

Lukuhaasteen startti johdattelee järvisuomalaisen kirjallisuuden pariin

Vetehiset-festivaalin osana Etelä-Savon kirjastot toteuttavat kaikille avoimen Vetehiset-lukuhaasteen, joka johdattelee lukijoita eteläsavolaisen kirjallisen kulttuuriperinnön ja luontoaiheisen kirjallisuuden pariin.

Haaste startataan keskustelutilaisuudella, jossa vinkataan mm. nuorten kirjoja, sarjakuvaa ja Putkinotkon kaltaisia klassikoita.

Tule kuulolle saamaan uusia lukuvinkkejä ja vinkkaamaan itse aihepiiristä ammentavaa lukemista!

Kirjavinkkikeskusteluun osallistuvat kirjailija Anne Leinonen, ilmastokoordinaattori Harri Hakala, kirjoittaja ja kirjallisuudenharrastaja Veikko Happonen sekä kirjastopäällikkö Sylvia Stavén

Aika: ke 3.11. klo 18-19

Paikka: Hybriditilaisuus järjestetään paikan päällä Mikkelin pääkirjaston 2. krs aulassa (Raatihuoneenkatu 6, 50100 Mikkeli). Tapahtumaan voi osallistua myös verkossa Facebook Livessä. Tilaisuus on katsottavissa Facebook Livessä 17.11. saakka.

Vetehiset-lukuhaasteen pariin pääset tästä: https://lumme.finna.fi/Content/vetehisetlukuhaaste 

Lukuhaaste on avoin kaikille, ja se on käynnissä 1.11.2021–31.8.2022. Voit halutessasi kertoa lukuhaasteen edistymisestä tai vinkata haasteeseen sopivia kirjoja somessa (Facebook ja Instagram) käyttämällä tagia #vetehisetlukuhaaste. Palauta haastelomake mihin tahansa eteläsavolaiseen kirjastoon elokuun 2022 loppuun mennessä ja osallistu arvontaan! Hyviä lukuhetkiä!

Tapahtuman ja lukuhaasteen toteuttavat yhteistyössä Lumme-kirjastot, Kangasniemen kirjasto, Sulkavan kirjasto ja Saimaa-ilmiö sekä Etelä-Savon maakuntaliiton koordinoima AKKU - Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, jota rahoittaa OKM.