Pysäytä animaatiot Suoraan sisältöön
Verkossa 4.10.-22.10.2021

Virtaa vedestä: Järvi ja minä -kirjoitus- ja kuvahaaste

Nuori tai opiskelija - Kerro sanoin, kuvin tai videolla, mitä vesillä oleminen tai järviseudulla eläminen sinulle merkitsee!

Mitä järvet merkitsevät sinulle? Millaisia järviin liittyviä muistoja ja kokemuksia sinulla on? Kuinka ajan viettäminen vesillä ja veden äärellä voimaannuttaa sinua? Millaisena koet eteläsavolaisen järviympäristön? 

Nuorille ja opiskelijoille suunnatun Virtaa vedestä – Järvi ja minä -kirjoitus- ja kuvahaasteen tarkoituksena on saada nuoria pohtimaan ja tiedostamaan eteläsavolaista järvikulttuuria sekä saada heidät huomaamaan alueen järvikulttuurin ainutlaatuisuus.

Haasteeseen voi osallistua tekstillä, kuvilla tai videoilla. Teksti voi olla runoa, räppiä tai vapaamuotoista faktaa tai fiktiota, ja se voi olla kirjoitettu suomeksi tai englanniksi. Tekstin maksimipituus on yksi A4. Kuva voi olla valokuva (autenttinen, lavastettu tai käsitelty), piirros, maalaus tai jollain muulla vapaavalintaisella menetelmällä tuotettu kuva. Kuvia voi lähettää 1–5 kpl. Myös video, jonka maksimikesto on 3 minuuttia, sopii haasteeseen.

Haaste on käynnissä 4.–22.10.2021. Voit osallistua haasteeseen yksin tai koota ryhmän, joka lähettää yhteisen tekstin, kuvakokonaisuuden tai videon. Osallistujilla tai heidän tuottamallaan tekstillä/kuvalla/videolla tulee olla jonkinlainen kytkös Etelä-Savoon.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan S-ketjun lahjakortteja 3 x 50 € ja tuotelahjoja viikolla 44.

Haasteeseen osallistuneiden tuotoksista tehdään näyttely Vetehisten ja International Mikkeli Dayn verkkosivuille. Tekstejä, kuvia ja videoita nostetaan esiin myös International Mikkeli Day -tapahtumassa alkuvuodesta 2022.

Osallistu haasteeseen tästä: https://link.webropol.com/s/virtaavedesta1

Tekstit, kuvat ja videolinkit palautetaan kaksivaiheisesti: kun olet antanut Webropol-lomakkeessa Vetehiset- ja International Mikkeli Day -tapahtumille oikeudet julkaista lähettämiäsi tekstejä, kuvia ja videoita, voit lähettää ne Webropol-lomakkeessa olevaan sähköpostiosoitteiseen. Teksti tulee palauttaa Word-muodossa ja kuvat jpg-muodossa (yksi kuva max 1000 kt). Videot tulee olla valmiiksi ladattuina YouTubeen tai Vimeoon, jotta voit lähettää meille linkit videoihin.

Virtaa vedestä – Minä ja järvi -haasteen toteuttavat yhteistyössä Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa sekä E=mc2 – Nuorten osallisuudesta energiaa Etelä-Savoon -hankkeet sekä International Mikkeli Dayn toimijat.