Suoraan sisältöön

Julkaistu 29.08.2023

Maakuntahallituksen uudet jäsenet esittäytyvät

Nina Rasola (kok.), Sami Järvinen (ps.) ja Jenni Tissari (sd.) aloittivat kesällä Etelä-Savon maakuntahallituksen uusina jäseninä.

Maakuntahallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittu Nina Rasola on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ympäristöhuollon ja puhtauden parissa. Yritys toimii laajasti Etelä-Savon alueella.

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajana Rasola on saanut vuosien saatossa tutustua niin maakunnan yrittäjiin kuin kuntiin ja kuntapäättäjiin.

- Tahtotilanani on edistää maakuntamme elinvoimaisuutta ja edunvalvontaa. Itäisen Suomen visiotyössä on tunnistettu alueemme kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Nyt tarvitaan tekoja, joilla parannetaan Etelä-Savon kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta.

Sami Järvinen on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta elintarviketeollisuudessa asiakkuuspäällikkönä. Sitä ennen hän toimi 13 vuotta B to B -myynnissä aluepäällikkönä HoReCa- ja julkisella sektorilla. Nyt hän työskentelee toiminnanjohtajana ViaDialla.
Järvinen on luottamustehtävissä maakuntahallituksen lisäksi mm. Mikkelin kaupunginvaltuutettuna, aluevaltuutettuna ja Mikkelin Mikaelin hallituksen puheenjohtajana.

Jenni Tissari on tehnyt työuransa vankasti sosiaali- ja terveysalalla, josta hänellä on kertynyt vahvaa osaamista ja näkemyksiä tulevaan. Tällä hetkellä Tissari toimii yksikönjohtajana ympärivuorokautista hoivaa tarjoavassa yksikössä yksityisellä sektorilla, mutta kokemusta on karttunut laajalti myös kuntapuolelta. 

Jenni Tissari on toisen kauden Mikkelin kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen sekä hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan varapuheenjohtaja.

- Odotan innolla ja suurella mielenkiinnolla hallitustyöskentelyä itselleni uudessa asiantuntijajoukossa. Mahtavaa olla mukana!

Lisätietoa maakuntahallituksen toiminnasta täällä.