Suoraan sisältöön

Maakunnan osallisuustunnus - Yhdessä parasta jälkeä

Osallisuustunnuksen voi ottaa käyttöön kuka tahansa Etelä-Savossa osallisuustyötä tekevä toimija. Osallisuuden sormenjälki-tunnus kuvaa sitä, että maakunnassa jokainen voi osallistua ja jättää jälkensä Etelä-Savon kehittämisessä. Yhdessä teemme parasta jälkeä. Tule mukaan vaikuttamaan ja tekemään asioita yhdessä meidän kaikkien parhaaksi. 

Jätä jälki - Tule mukaan vaikuttamaan ja tekemään osallisuus Etelä-Savossa näkyväksi! 

Osallisuustunnuksen voit laittaa sähköpostiallekirjoitukseen, facebookin profiilikuvaan, powerpoint-esitykseen, esitteeseen tai flyeriin tai verkkosivuille.

 Osallisuustunnuksen voi ottaa käyttöön kuka tahansa Etelä-Savossa osallisuustyötä tekevä toimija. Tehdään yhdessä osallisuus näkyväksi! Sosiaalisessa mediassa osallisuustunnuksen käyttöön liittyvät tunnukset ovat #yhdessäparastajälkeä, #osallisuuseteläsavossa, #etelä-savo ja #aktiivistenasukkaidenmaakunta.

Etelä-Savon maakuntaliitto järjesti Jätä Jälki! -kampanjan 28.9.-11.10.2020, ja osallisuusilmettä näkyväksi 11.10.2020 mennessä tehneiden kesken arvoimme osallisuuskahvit osallisuutta edistävälle toimijalle/yhteisölle. Arvonnan voitti Savonlinnan seudun Kolomosen Asukasloikka-hanke. Onnittelut! 

Etelä-Savon maakunta ja osallisuus Facebookissa.

Ohjeet osallisuusilmeen käyttöön

Osallisuustunnuksen voi liittää esimerkiksi dokumentteihin tai diaesityksiin, joilla viestitään Etelä-Savossa tapahtuvasta osallisuutta vahvistavasta toiminnasta. Osallisuustunnuksen voi ladata käyttöön ilmaiseksi.

Osallisuusilmeen graafinen ohjeisto 

Osallisuustunnuksen värit ja teemat - Yhdessä parasta jälkeä 

Osallisuustunnuksen värit ja teemat kulkevat käsi kädessä osallisuusohjelman teemojen mukaisesti. Tunnuksen saat käyttöön klikkaamalla kuvan alla olevaa linkkiä ja tämän jälkeen klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella kuvan päällä valitaksesi tallenna (tunnus tallentuu tiedostoihisi) tai kopioi (tällöin voit suoraan liittää kuvan esim. muokkaamaasi dokumenttiin).