Suoraan sisältöön

Tiedotteet ja uutiset

Maakuntahallitus näkee, että Etelä-Savo tulee pitää yhtenäisenä

21.09.2020

Etelä-Savon maakuntahallituksen kokous pidettiin maanantaina 21.9. hybridikokouksena. Maakuntahallitus lausui kokouksessa sosiaali- ja terveyspalveluiden rakenneuudistuksen lakiluonnoksesta. Maakuntahallitus näkee, että Etelä-Savo tulee pitää yhtenäisenä eli Itä-Savon sairaanhoitopiirin kunnat sijoittuisivat nykyisen maakuntajaon mukaisesti Etelä-Savoon.  

Sari Kaasinen valittiin Saimaa-ilmiön kippariksi

18.09.2020

Musiikin tohtori, taiteilija Sari Kaasinen on valittu Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeen projektijohtajaksi. Tehtävässään Kaasinen johtaa Saimaa-ilmiö 2026 -kulttuuripääkaupunkihanketta ja sen projektitiimiä. Hän myös koordinoi kulttuuripääkaupunkihaun toisen hakukierroksen valmistelua ja kulttuuripääkaupunkivuosien 2022–2026 ohjelmasisältöjä.

Tervetuloa seuraamaan Saimaa-ilmiön tiedotustilaisuutta verkossa!

11.09.2020

Saimaa-ilmiö kulttuuripääkaupunkihanke järjestää tiedotustilaisuuden kulttuuripääkaupunkikilpailun jatkohankkeesta. Tilaisuutta voi seurata suorana live-lähetyksenä perjantaina 18.9. klo 14-15. Linkki tapahtumaan tulee Saimaa-ilmiön tapahtumakalenteriin viimeistään perjantaina 18.9.

Saimaa-ilmiössä kääntyy uusi lehti

07.09.2020

Itä-Suomen yhteisessä kulttuuripääkaupunkihankkeessa on tehty viime kuukausina valmistelutyötä haun toista vaihetta varten. Savonlinnan kaupunki ottaa vetovastuun Saimaa-ilmiön jatkohankkeesta syyskuun loppupuolella.