Suoraan sisältöön

Löydä yhdistykset Etelä-Savossa

Tule mukaan yhes.esavo.fi -alustalle ja anna muidenkin löytää yhdistyksenne toiminta! YHES - Yhdistykset Etelä-Savossa on maakunnan yhdistysten oma alusta, jonne yhdistykset pääsevät itse viemään ja päivittämään tietoja. Alustan käyttö on ilmaista.

Klikkaa yhdistyksesi mukaan YHES-alustalle!

Alusta palvelee Etelä-Savon yhdistysten, asukkaiden, kuntien ja esimerkiksi soteammattilaisten tarpeita yhdistysten toiminnan tavoittamiseksi yhdestä paikasta. Alustan rakentaminen alkaa joulukuussa, ja kutsumme myös yhdistyksiä, kuntia ja muita alustasta kiinnostuneita mukaan.

Palvelualusta on perustettu YhES – Yhdistykset Etelä-Savossa järjestöneuvottelukunnan aloitteesta. Alusta toteutui maakunnan kehittämisrahalla Etelä-Savon maakuntaliiton Järjestöjen ääni mukaan maakunnan kehittämiseen -hankkeen kautta.

Yhdistysten palvelualusta on maakunnan yhteinen voimanponnistus, jonka mahdollistavat Mikkelin ja Pieksämäen kaupungit ja Essote sekä Savonlinnan seudun Kolomonen ry. yhdessä Savonlinnan kaupungin ja Sosterin kanssa. Perustamista tukevat myös Järjestö 2.0 Etelä-Savo ja maakunnan monet muut toimijat. Alusta toimii yhdessä Yssi.fi- sivuston kanssa, joten sieltä löytyvät kaikki jo Yssissä olevat yhdistykset ja tiedot.

Kärryillä alustan kehityksestä pysyt myös seuraamalla tiedostusta Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla @yhesjarjestoneuvottelukunta ja #yhdistykseteläsavossa.

Tule mukaan tekemään yhdessä parasta jälkeä!
 

Lisätietoja: 

Sari Kautonen
sari.kautonen@kolomonen.fi                                                          
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry 

Sirpa Kolistaja, toiminnanjohtaja
sirpa.kolistaja@kolomonen.fi
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry