Suoraan sisältöön

Julkaistu 26.05.2021

Onko sinulla kysyttävää EU:sta? Soita, kirjoita tai tule käymään. Europe Direct vastaa.

Saat ajankohtaista tietoa EU:n vaikutuksista maakuntaamme, kun seuraat Etelä-Savon maakuntaliiton sosiaalisen median kanavia ja tilaat uutiskirjeemme.

Europe Direct Etelä-Savo selvittää, miten Euroopan unioni (EU) vaikuttaa maakuntaamme.

Kerromme Euroopan unionin rahoittamien hankkeiden edistymisestä ja tuloksista, alueemme kansainvälisistä tapahtumista sekä Euroopan unionin toiminnasta - paikallista näkökulmaa unohtamatta.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä mistä tahansa mieltä askarruttavasta EU-asiasta. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Lisäksi olet lämpimästi tervetullut tapahtumiimme, joissa käsitellään EU:n tulevaisuutta.

Käymme myös alueemme kouluissa pitämässä EU-aiheisia esityksiä ja oppitunteja, järjestämme kaikille avoimia EU:ta koskevia tapahtumia ja toimitamme postitse erilaisia virallisia julkaisuja ja oppimateriaaleja. Kaikki palvelumme ovat alueemme kansalaisille ja toimijoille maksuttomia.

Europe Direct Etelä-Savo on Euroopan komission palvelu

Etelä-Savon maakuntaliitossa toimiva EUROPE DIRECT -tietokeskus kuuluu Suomen Europe Direct verkostoon, joka puolestaan on osa Euroopan laajuista tiedotuspisteiden verkostoa.

Tiedotuspisteiden tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta EU:n päätöksentekijöiden ja kansalaisten välillä sekä kannustaa kansalaisia osallistumaan keskusteluun EU:sta ja sen tulevaisuudesta.

Europe Direct Etelä-Savo aloitti toimintansa 1.5.2021 Etelä-Savon maakuntaliiton virastolla osoitteessa Mikonkatu 5, 50100 Mikkeli.

Yhteystiedot: Europe Direct Etelä-Savo, p. 040 632 6132, europe.direct@esavo.fi