Suoraan sisältöön
Tervetuloa mukaan - luodaan yhdessä uudistumalla elinvoimaa! Foorumi on aloitus yhteistyölle, jossa alueen toimijat Sitran vauhdittamana uudistavat alueen osaamista ja kykyä muuttua yhdessä.

Etelä-Savon tilannekuvafoorumi

09.03.2021, klo 16-18

Webinaari

Miten teemme vaikuttavampaa yhteistyötä vetovoimaisen Etelä-Savon eteen? Miten opimme yhdessä, kasvatamme muutoskykyämme ja saamme osaajat riittämään alueella?

Kutsumme Sinut mukaan tahtomaan ja toimimaan yhdessä! Kokoamme Etelä-Savon yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja julkisten toimijoiden vaikuttajia dialogiin ja jouduttamaan alueen kykyä uudistua yhteistyössä.

Tervetuloa Etelä-Savon osaamisen aika -foorumiin:

Aika: ti 9.3.2021 klo 16.00-18.00
Paikka: Verkkotilaisuus Zoom-alustalla

Foorumi on aloitus yhteistyölle, jossa alueen toimijat Sitran vauhdittamana uudistavat alueen osaamista ja kykyä muuttua yhdessä. Tulevaisuustalo Sitra tukee vuoden ajan alueen toimijoiden välistä yhteistyötä ja myös fasilitoi foorumien työskentelyä. Verkostotilaisuus avaa kevään kolmen foorumin sarjan. Tilaisuuksissa luodaan jaettu käsitys alueen tarpeista, hankkeista ja toimintaympäristöstä. Tutustut toisiin, jaat sekä saat uutta tietoa ja ymmärrystä toimintasi kehittämiseen ja osaamisen uudistamiseen.

Ilmoittaudu ensimmäiseen 9.3. järjestettävään tilaisuuteen täällä. Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa myös kiinnostuksesi osallistua yhteiseen työskentelyyn, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tilaisuuteen.

Merkitse samalla myös kaksi seuraavaa foorumia kalenteriisi ti 6.4. 16.30-18.30 ja ti 4.5. 16-18.

Etelä-Savon osaamisen aika -yhteistyö liittyy Sitran Osaamisen aika -projektiin, joka vauhdittaa elinikäisen oppimisen politiikan syntymistä Suomeen. Osaaminen nähdään tuottavana investointina sekä hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn rakennusaineena. Alueiden osaamisen aika -hankkeessa on mukana yhdeksän erilaista aluetta eri puolelta Suomea, ja se jatkuu vuoden 2021 ajan. Yhteistyön tuloksena alueen kehitystyö on yhä vaikuttavampaa ja alueen voimavaroja hyödynnetään kattavammin.

Tervetuloa mukaan – luodaan yhdessä uudistumalla elinvoimaa!

Lisätietoja:  

Etelä-Savon yhteyshenkilö: Anne Kokkonen, anne.kokkonen@esavo.fi, 044 770 0512
Käytännön järjestelyt: Annakaisa Tikkinen, annakaisa.tikkinen@sitra.fi, 040 356 6082

Mediayhteydet: Anna-Maija Vesa, anna-maija.vesa@sitra.fi, p. 040 522 1988