Suoraan sisältöön

Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä -tilaisuus

31.10.2023-, klo 13-16

Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli

Kansainvälisyys, ilmastoviisaus, yhteistyö ja kuluttajaymmärrys ovat teemoina seminaarissa, jossa kuullaan myös alan asiantuntijoiden puheenvuorot näistä teemoista. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti Etelä-Savon alueen yrittäjille tai elintarvikealan yrittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Saamme paikalle myös Serviini Oy:sta yrittäjän kertomaan päivän teemasta.

OHJELMA: 

  • Tervetuloa, Teija Rautiainen, Etelä-Savon ruokaklusterin johtaja ja Kaisa Voutila, projektipäällikkö, Building Clusters, Ecosystem Collaboration and RIS3 Communication in South Savo –hanke 
  • Onko kuluttajaymmärrys avain kannattavaan kasvuun kansainvälisillä markkinoilla, Niina Hietalahti, ruokastrategi, Nordic Breakfast Oy  
  • Mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? – Maailmalle ilmastoviisailla elintarvikkeilla, Jukka-Pekka Inkinen, kansainvälisten asioiden johtaja, Fennopromo Oy / KIKE-hanke 
  • Vienti kansainvälisille markkinoille, Karoliina Tilaeus, Team Finland koordinaattori, Työllisyyden, yrittäjyyden ja osaamisen palvelut, Etelä-Savon ELY-keskus 
  • Yritystoiminnan kasvu – voitot, haasteet ja yhteistyön merkitys, Timo Hyöppinen, toimitusjohtaja, Serviini Oy  
  • Keskustelua ja kysymyksiä 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Jos haluat vielä ilmoittautua ole suoraan yhteydessä maaret.nikkinen@esavo.fi 

Tilaisuuden järjestävät Building Clusters, Ecosystem

boration and RIS3 Communication in South Savo -hanke ja Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hanke yhteistyössä Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) -hankkeen kanssa. 

Tervetuloa!