Suoraan sisältöön

Ideoita ja työkaluja vaikuttamiseen

Lue lisää E=mc2 - Nuorten osallisuutta energiaa Etelä-Savoon -hankkeen sivuilta nuorten portaali Po1ntissa

Vinkkejä nuorten kanssa toimimiseen verkossa


Nuorten ääni ja sen kuuleminen

Nuorten maakunta podcast Jaa ei nuoria kiinnosta vai? Kuusiosainen podcast pohti nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja niiden edistämistä monipuolisesti. Sarja tarjoaa myös käytännön vinkkejä nuorten vaikuttamisen ja osallisuuden edistämiseen.

Mitä kuuluu nuorille? -podcast Allianssin podcast-sarja, jossa pureudutaan ajankohtaisiin nuorisoalaa puhuttaviin teemoihin mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Kuuden jakson podcast-sarjan uusi jakso ilmestyy joka torstaiaamu 5.3.2020 alkaen.

Erätauko Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Erätauon avulla voit tuoda eri lähtökohdista tulevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua ja saat paikalle myös heidät, jotka herkästi jäävät keskusteluiden ulkopuolelle.

Allianssin politiikkaviikko Politiikkaviikko on valtakunnallinen yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemaviikko 2.-8.11.2020 nuorille. Mukaan voi lähteä mikä tahansa nuorten ryhmä - luokka, opiskelijakunta, nuorisovaltuusto, partiolippukunta tai harrastusryhmä! Tavoitteena on oppia vaikuttamisen tapoja lähiympäristössä kuin laajemminkin maailmassa ja tutustua politiikkaan.