Suoraan sisältöön
Kulttuurileijonien luola avaa taas ovensa - tervetuloa mukaan!

Etelä-Savon kulttuurileijonien luola

21.08.2024-, klo 12-16

GalleriAri, Mikkeli

Tuo ideasi kulttuurileijonille ruodittavaksi!

Onko sinulla idea, jolle haluaisit raudanlujien ammattilaisten rehellisen mielipiteen ennen idean kehittämistä valmiiksi tuotteeksi? Onko sinulla hyvä käytäntö, johon kaipaisit ammattilaisen näkemystä? Mietitkö, onko luova tuotteesi tai konseptisi kaupallisesti toimiva?

Kulttuurileijonien luolassa "kovat luut" sanovat suoraan, miten he ottaisivat myymäsi idean omakseen – vai ottaisivatko? Ja mitä mieltä he ovat kehittämästäsi käytännöstä tai esittämästäsi kysymyksestä – rehellisesti, kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kaikki tämä siksi, että sinä saisit menestyksen eväät luovalle ideallesi.

Tilaisuus on tarkoitettu luovien alojen ja kulttuurin toimijoille, yrityksille, organisaatioille, ammatinharjoittajille ja harrastajille sekä näiden kumppaneille ja verkostoille.

Kulttuurileijonien luola on maksuton, ja siihen mahtuu ennakkoilmoittautumisjärjestyksessä 40 henkeä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Kun tulet esittämään ideaasi, pääset kertomaan sen lyhyesti jo ilmoittautumisessa sekä voit esittää kysymyksesi ennakkoon leijonille. Voit tulla myös yleisöksi kuuntelemaan, millaista palautetta kulttuurileijonat antavat esitetyille ideoille. Myös yleisöllä on mahdollisuus kommentoida ideoita.

Ilmoittaudu mukaan nyt: 21.8.2024 Etelä-Savon kulttuurileijonien luola Mikkelissä: Webropolilla luotu ilmoittautuminen (webropolsurveys.com)

Esittelyvideoon pääset linkistä: https://youtu.be/SNCPrkobBpY.

Lisätiedot ja materiaalit: https://peda.net/hankkeet/eejn/km/2024-koulutusten-materiaalit/21.8.2024-etela-savon-kulttuurileijonien-luola.