Suoraan sisältöön
Metsähallituksen järjestämissä webinaareissa kerrotaan Saimaan maailmanperintöhankkeesta paikallisille asukkaille ja toimijoille.

Saimaan maailmanperintöhankkeen valmistelu: Maa- ja vesialueen omistajien webinaari

17.06.2021, klo 18-20

Webinaari

Saimaan norppasaaristo on lisätty UNESCO:n maailmanperinnön aieluetteloon vuoden 2021 alussa. Parhaillaan käynnissä olevan Metsähallituksen vetämän hankkeen tarkoituksena on nostaa Saimaan alue arvostetulle maailmanperintökohteiden listalle lähivuosina.

Lisätietoa hankkeesta löytyy verkkosivuilta https://www.metsa.fi/projekti/saimaan-maailmanperintohanke/.

Kesällä 2021 Metsähallitus järjestää avoimia verkkotapahtumia, joihin toivotaan osallistujiksi niin maanomistajia, paikallisia toimijoita, asukkaita ja mökkiläisiäkin kuulemaan ja keskustelemaan lisää hankkeesta.

Ensimmäinen webinaari on suunnattu ensisijaisesti Saimaan Natura-alueille sijoittuvien maa- ja vesialueiden omistajille ja siihen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään  16.6. klo 12 tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/saimaanmaailmanperinto2  

Hankkeen suunnitteluun voi vaikuttaa myös vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn 25.5.-15.7., kysely löytyy tämän verkkosivun takaa: https://new.maptionnaire.com/q/3sus6gzl6l8d