Suoraan sisältöön

Julkaistu 17.03.2020

Etelä-Savon maakuntaliitto on tavoitettavana etäyhteyksillä

Maakuntaliiton henkilökunta työskentelee 17.3. alkaen hallituksen linjauksen mukaisesti pääosin etäyhteydellä. Tavoitat henkilöstön sähköpostitse, puhelimitse ja Teams-yhteydellä.

Etelä-Savon maakuntaliitto seuraa ja noudattaa koronaviruksen osalta viranomaisten antamia ohjeita ja on siirtynyt 17.3.2020 lähtien tekemään pääosin etätyötä.

Maakuntaliiton toiminta pyritään pitämään mahdollisimman normaalina tilanteesta huolimatta. Maakuntaliiton viraston asiakaspalvelu on suljettu 13.4. asti.

Etelä-Savon maakuntahallitus kokoontuu 23.3.2020 ensimmäisen kerran etäyhteyden välityksellä ja myös loput kevään hallituksen kokoukset järjestetään etänä. Maakuntaliiton kevään tilaisuudet tai kokoukset järjestetään etäyhteydellä, jos tilaisuuden luonne sallii sen. Muussa tapauksessa tilaisuudet siirretään myöhäisempään ajankohtaan. Seuraa tietoa tapahtumien ja tilaisuuksien osalta maakuntaliiton tapahtumakalenterista.

Maakuntaliiton asiantuntijat ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja Teams-yhteyden välityksellä. Tästä avautuu maakuntaliiton viraston henkilökunnan yhteystietosivu.

Tätä tiedotetta päivitetään tarvittaessa. Viimeinen päivitys: 17.3. klo 11.55.

Lisätietoja: maakuntajohtaja Pentti Mäkinen, p. 050 500 2584 ja vs. hallinto- ja kehittämisjohtaja Janne Nulpponen, p. 040 061 8489