Suoraan sisältöön

Julkaistu 07.05.2020

Koronavirustilanteen vuoksi Etelä-Savon maakuntaliitto jatkaa etätyötä

Maakuntaliitto jatkaa etätöissä. Liiton verkkosivuilla on koottuna tietoa koronaepidemian vaikutuksista maakuntaamme. Epidemian vaikutusten hillintään on saatavilla rahoitusta.

Etelä-Savon maakuntaliiton viraston asiakaspalvelu Mikkelissä osoitteessa Mikonkatu 5 on ollut 18.3.2020 alkaen suljettuna.

Jatkamme etätyökäytäntöä 31.8.2020 saakka. Maakuntaliiton henkilöstö on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja Skype/Teams-yhteyksillä. Toimistossa on kuitenkin henkilökuntaa paikalla, joka esimerkiksi ottaa lähetykset vastaan. Myös tarpeellisia huolto- ja korjaustöitä hoidetaan virastolla sulun aikana. 

Kokoukset, joita ei ole peruttu, hoidetaan pääasiassa etäyhteyksillä. Muuttuneista kokousjärjestelyistä ilmoitetaan sähköpostilla. 

Etelä-Savon maakuntaliiton verkkosivuille on koottu koronavirukseen liittyvää ajankohtaista tietoa 

Verkkosivuilla ylläpidetään ajankohtaista tietoa koronaepidemian vaikutuksista Etelä-Savon työllisyyteen, yritystoimintaan ja aluetalouteen.

Tutustu koronaepidemian vaikutuksiin Etelä-Savossa

Koronavirusepidemian aiheuttamien haitallisten vaikutusten hillintään on saatavilla rahoitusta

Etelä-Savon maakuntaliitto on avannut maakunnan omaehtoisen kehittämisen määrärahaa (MOKRA) koskevan haun. MOKRA-rahoitusta on yhteensä 235 000 euroa. Rahoitusta myönnetään pääsääntöisesti 20 000 - 50 000 euron suuruisiin elinvoimahankkeisiin. Rahoitus kohdennetaan koronavirusepidemian aiheuttamien haitallisten vaikutusten hillintään ja niistä toipumiseen sekä muihin rakennemuutostarpeisiin kunnissa. 

Tutustu maakunnan omaehtoisen kehittämisen rahoituksen hakemista koskeviin ohjeisiin ja lomakkeisiin.