Suoraan sisältöön

Julkaistu 23.04.2021

Kuinka monta yhdistystä tarvitaan toimivaan kuntaan

Etelä-Savoon on avattu sähköinen alusta YHES – Yhdistykset Etelä-Savossa alusta, joka kokoaa yhteen yhdistykset, jotka haluavat ilmoittaa toiminnastaan.

YhES – Yhdistykset Etelä-Savossa toimii Etelä-Savon yhdistyksiä varten yhdessä kuntaedustajien kanssa useilla eri aloilla. Yhes kysyy yhdistyksiltä:

- Millä alalla teidän yhdistyksenne toimii?
- Haluatteko osallistua maakunnan kehittämiseen, kehittää yhteistyötä oman kunnan kanssa tai tutustua maakunnassa omalla alallanne toimiviin yhdistyksiin?
- Onko yhdistyksellänne painavaa sanottavaa, jonka taakse haluaisitte saada muitakin toimijoita?

Ota yhteyttä oman järjestöalasi edustajaan

Välitämme yhdistyksille tietoa mahdollisuuksista osallistua maakunnan kehittämiseen, auttaa verkostoitumisessa ja kehittää kuntien kanssa yhdistysten toimintaedellytyksiä.

Järjestöneuvottelukunta YhESin tiedot löydät osoitteesta https://esavo.fi/yhes

Mistä Etelä-Savon yhdistykset löytyvät?

Haluaisitteko, että muutkin löytävät yhdistyksenne? Etelä-Savoon on avattu sähköinen alusta YHES – Yhdistykset Etelä-Savossa alusta, joka kokoaa yhteen yhdistykset, jotka haluavat ilmoittaa toiminnastaan ilmaiseksi. Alustalle voi viedä ilmaiseksi yhteystietojen lisäksi myös tapahtumat, toiminnat, hankkeet, vuokrattavat tilat ja kotiin vietävät palvelut.

Alustalta löytyy jo yli 400 yhdistyksen tiedot, mutta siinä ei ole vielä puoliksikaan tarpeeksi! Tavoittelemme nimittäin tänä vuonna noin 1000 yhdistyksen saamista mukaan kaikista Etelä-Savon kunnista. Maakunnallinen YHES-alusta on perustettu Yssi.fi-palvelun yhteyteen, ja sieltä löytyvät jo Yssiin rekisteröityneet yhdistykset. 

Tehdään yhdessä parempaa jälkeä YHES-alustalla! Rekisteröidy mukaan https://yhes.esavo.fi

Tule mukaan, niin saadaan aikaan enemmän!

YhES järjestää foorumin taide-, kulttuuri- ja luovien alojen yhdistyksille ja toimijoille tiistaina 27.4. klo 17-19. Mukaan voi ilmoittautua 26.4. mennessä: https://link.webropol.com/s/yheskulttuuri

Suunnitteilla on myös yhdistysten toiveesta sote-alan yhdistyksille ja -palveluille yhteinen foorumi kesäkuussa. Jos toivoisitte foorumia oman järjestöalanne yhdistyksille, ottakaa yhteyttä!

Lisätietoja: Osallisuuskoordinaattori Emmi-Elina Fjällström, p. 040 825 4656