Suoraan sisältöön

Julkaistu 13.01.2021

Muuttuuko osallisuuskulttuuri?

Tommi Laitio puhuu Vaikuta-webinaarissa 10.2. osallisuuskulttuurin muutoksesta. Ilmoittautuminen webinaariin on parhaillaan käynnissä.

Tommi Laitio on johtanut Helsingin kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluita joulukuusta 2016. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla työskentelee n. 1800 ammattilaista. Hänen työnsä on huolehtia, että helsinkiläiset ja Helsingin vieraat voivat elää vapaata, merkityksellistä ja kokemuksiltaan rikasta elämää.

Aiemmin Laitio on työskennellyt Helsingin nuorisotoimenjohtajana, tutkijana ajatushautomo Demos Helsingissä sekä johtanut videofestivaalia Amsterdamissa. Hänellä on valtiotieteen maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta ja EMBA-tutkinto Aalto-yliopistosta. Työn ohella Laitio on Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenenä Helsingin yliopiston ja Helsingin tapahtumasäätiön hallituksessa sekä Suomen Unesco-toimikunnassa.

Vaikuta-osallisuusseminaari järjestetään Etelä-Savossa jo toisen kerran. Tänä vuonna seminaari järjestetään webinaarina keskiviikkona 10.2. alkaen kello 9. Pääteemana vuorovaikuttteisessa webinaarissa on kuntien muuttuva rooli ja osallisuuden näkeminen elinvoimana.

Webinaariin voi ilmoittautua sähköisesti tästä: https://webropol.com/ep/vaikuta2021

Ilmoittautuminen päättyy 5.2. klo 12.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Eveliina Pekkanen, p. 044 770 0591