Suoraan sisältöön

Julkaistu 20.12.2019

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta jälkeä!

Vaikuta on ensimmäinen osallisuuden teemaviikko Etelä-Savossa. Se jakaa ideoita ja tietoa siitä, kuinka kuka tahansa voi olla mukana vaikuttamassa maakuntamme asioihin.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta jälkeä!

Vaikuta-viikko starttaa 10.2. osallisuusseminaarilla Konsertti- ja kongressitalo Mikaelista Mikkelistä, johon toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi.

Nyt kutsumme teidät mukaan osallisuuden teemaviikolle järjestämään omaa ohjelmaa 10.-16.2.2020.

Vaikuta-viikon aikana järjestetään ympäri Etelä-Savoa erilaisia osallisuutta esiin tuovia tapahtumia ja tempauksia. Näitä voivat olla esimerkiksi avoimet ovet virastoille, kokousten avaaminen ja markkinointi asukkaille, erilaiset pop-up pisteet, kohtaamiset päätöksentekijöiden kanssa yms. mielikuvitus on rajana.

Ilmoittautumalla oheisesta linkistä 16.1.2020 mennessä, pääsette mukaan viikon yhteismarkkinointiin yhteisellä tapahtumailmeellä ilman lisäkustannuksia. Tehdään yhdessä parasta jälkeä!

Tapahtumien ja tempausten ilmoittaminen: https://webropol.com/s/vaikuta2020

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Eveliina Pekkanen, eveliina.pekkanen@esavo.fi, p. 044 770 0591 tai
Terhi Venäläinen, terhi.venalainen@esavo.fi , p.  040 655 9793

Liitteenä: Ennakkokutsu Vaikuta -seminaari 10.2.2020 (ilmoittautuminen tammikuussa)

Jakelu: Kaikki osallisuudesta kiinnostuneet ja osallisuuden kanssa tekemisissä olevat, kunnat, kuntien kirjaamot, sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymät, koulut- ja oppilaitokset, koulutuskuntayhtymät, virastot, järjestöt, nuorisovaltuustot ja muut vastaavat nuorten vaikuttajaryhmät, vanhus- ja vammaisneuvostot, palveluiden tuottajat.

Kutsua saa jakaa omissa verkostoissa.