Suoraan sisältöön

Julkaistu 26.06.2024

Tule menestyksen tekijäksi Etelä-Savoon - haemme maakuntajohtajaa

Anna sydämesi sykkiä Etelä-Savolle – Saimaan maakunnalle!

Haemme Etelä-Savon maakuntaliittoon toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen MAAKUNTAJOHTAJAA.

Maakuntajohtaja johtaa maakuntahallituksen alaisena kuntayhtymän hallintoa, taloudenpitoa ja muuta toimintaa. Maakuntajohtaja vastaa asioiden valmistelusta maakuntahallituksen käsiteltäväksi ja toimii maakuntahallituksen esittelijänä. Lisäksi maakuntajohtajan tehtäviin kuuluvat muut maakuntaliiton hallintosäännössä määrätyt tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena maakuntajohtajan tehtävään vaaditaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä käytännön kokemus maakuntaliiton toimialaan kuuluvissa tehtävissä.

Viran täytössä hakijan eduksi katsotaan johtamis- ja yhteistyötaidot, strateginen ajattelukyky, laaja-alaiset yhteiskuntasuhteet sekä näkemys aluekehittämisestä ja vahva tahto Etelä-Savon kehittämiseen ja edunvalvontaan.

Eduksi katsotaan lisäksi vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja viestintätaidot sekä EU-ohjelmien ja aluekehitystyön tuntemus. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana ja se tulee ottaa vastaan 1.3.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran kokonaispalkka on 10 700 eur/ kk. Virasta laaditaan johtajasopimus. Palvelussuhteen ehtoihin sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Rekrytoinnin tukena käytämme ulkopuolista asiantuntijapalvelua.

Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta 23.8.2024 klo 12 mennessä.

Lisätietoja maakuntahallituksen puheenjohtaja Arto Sepposelta, puh. 044 337 0230 tai sähköpostitse osoitteella arto.sepponen(at)lh.pieksamaki.fi.

esavo.fi/maakuntajohtaja

Etelä-Savo - Saimaan maakunta - tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet, upean luonnon, toimivat palvelut ja mukavat ihmiset. Onpa Etelä-Savo mitattu Suomen toiseksi onnellisimmaksi maakunnaksikin. Me Etelä-Savossa luotamme vahvuuksiimme eli metsään, veteen ja ruokaan. Ne tarjoavat yrityksille, asukkaille, mökkiläisille ja matkailijoille elinkeinoa ja hyvinvointia.