Suoraan sisältöön

Julkaistu 21.04.2021

Tekijät esiin - Kehittämispäällikkö Anne Kokkonen

Maakuntaliiton kehittämispäällikkö Anne Kokkonen on mukana rakentamassa eteläsavolaista koulutustoimijoiden välistä yhteistyötä.

Olen Anne Kokkonen ja kehittämispäällikkönä vastaan erityisesti maakuntaliiton koulutukseen, tutkimukseen ja TKI-toimintaan liittyvistä tehtävistä. Tehtäviini kuuluu monipuolisia aluekehitys- ja ohjelmatyön valmistelu-, yhteistyö - ja toimeenpanotehtäviä.

Tuon maakuntaliiton prosesseihin osaamisen ja koulutuksen näkökulmaa ja edistän toimijoiden välistä yhteistyötä maakunnassa sekä kansallisesti. Toimin myös liiton rahoittamien hankkeiden valmistelijana ja valvojana ja vastaan erilaisista edunvalvontatehtävistä erityisesti osaamisteemaan liittyen.

Monipuolinen koulutus, tutkimus- ja innovaatiotoiminta on alueille yhä keskeisempi veto-, pito- ja elinvoimatekijä. Myös Etelä-Savon kehityksessä ja uudistumisessa osaamisella on yhä suurempi rooli. Näen, että maakuntaliitto voi monipuolisesti ja konkreettisesti edistää alueen osaamisen kehittämistä strategioiden, rahoituksen, edunvalvonnan ja ennakoinnin kautta sekä erityisesti vahvistamalla eri koulutustoimijoiden yhteistyötä.

Erityisen antoisana työssäni olenkin kokenut sen, että olen saanut olla mukana rakentamassa ja vahvistamassa eteläsavolaista koulutustoimijoiden välistä yhteistyötä mm. järjestämällä foorumeita keskusteluille sekä yhteistyön paikkojen tunnistamiselle.  

Faktalaatikko

Kuka: Anne Kokkonen, kehittämispäällikkö

Mitä tekee: Vastaa maakuntaliiton osaamiseen, koulutukseen ja tutkimukseen liittyvistä aluekehitys- ja ohjelmatyötehtävistä.

Tausta: YTM, 13 vuoden työkokemus aluekehittämistyöstä julkisella sektorilla

Parasta työssä: Mahdollisuus olla konkreettisesti ja monipuolisesti vaikuttamassa Etelä-Savon maakunnan kehittämiseen, maakuntaliiton osaava ja innostava työyhteisö.

Harrastukset: Liikunta monessa muodossa

Ota yhteyttä:

Anne Kokkonen
Kehittämispäällikkö
puh. 044 770 0512
anne.kokkonen@esavo.fi