Suoraan sisältöön

Julkaistu 09.09.2021

Tekijät esiin - Kehittämispäällikkö Eveliina Pekkanen

Laaja-alaista yhteistyötä verkostoissa - kehittämispäällikkö Eveliina Pekkanen työskentelee hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseksi Etelä-Savossa

Olen Eveliina Pekkanen ja kehittämispäällikkönä vastaan erityisesti maakuntaliiton hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Tehtäviini kuuluu monipuolisia aluekehitys- ja ohjelmatyön valmistelu-, yhteistyö- ja toimeenpanotehtäviä. Tuon maakuntaliiton prosesseihin hyvinvoinnin ja osallisuuden näkökulmaa ja edistän toimijoiden välistä yhteistyötä maakunnassa sekä kansallisesti. Toimin myös liiton rahoittamien hankkeiden valmistelijana ja vastaan osallisuustyön ja maakuntaliiton osallisuusfoorumien toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä sekä osallistun edellä mainittuihin tehtäviin liittyvään edunvalvontatyöhön. 19.11.2021 saakka toimin Maakunnan yhteistyöryhmän sekä Maakunnan yhteistyöryhmän sihteeristön sihteerinä.

Tänä vuonna tärkeää on pitää yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa huolta siitä, että alueemme vahva osallisuustyö jatkuu. Asukkaiden äänen kuuleminen myös hyvinvointialueen valmistelussa on tärkeää ja monialaiset osallisuusryhmät tuovat osaamista ja panostaan alueen kehittämiseen.  Uuden rakennerahasto-ohjelmakauden käynnistyminen tuo paljon mahdollisuuksia alueen elinvoiman lisäämiseen ja me rahoittajina tuemme ja mahdollistamme alueen kehittymistä.

Faktat:

Kuka: Kehittämispäällikkö Eveliina Pekkanen

Mitä tekee: Vastaa maakuntaliitossa hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvistä aluekehitys- ja ohjelmatyötehtävistä

Tausta: YTM (yhteiskuntapolitiikka)

Parasta työssä: Vaihtelevat työtehtävät ja mahdollisuus olla lisäämässä alueen ihmisten hyvinvointia ja osallisuutta

Harrastukset: Liikunta, kulttuuri, vanhaan taloon ja pihapiiriin liittyvät puuhastelut

Ota yhteyttä: 044 770 0591, eveliina.pekkanen(a)esavo.fi