Suoraan sisältöön

Julkaistu 04.10.2021

Tekijät esiin - Kehittämispäällikkö Heli Gynther

Kehittämispäällikkönä Heli Gynther vastaa Etelä-Savon tunnettuuden ja elinvoiman edistämisestä yhdessä matkailun, kulttuurin ja luovien alojen verkostojen kanssa.

Hei, olen Heli Gynther. Työskentelen maakuntaliitossa kehittämispäällikkönä ja minun työkenttääni on erityisesti matkailu- ja kulttuuritoimialojen sekä monipaikkaisen asumisen kehittäminen.

Työssäni ehkä parasta on mukanaolo erilaisissa yhteistyöprosesseissa. Yksi mukavimmista yhteistyötehtävistä on ollut D.O. Saimaa -laatu- ja alkuperämerkin kehittäminen. – Toimin merkin yhteyshenkilönä maakuntaliitossa. - Muita viime vuosien antoisimpia yhteistyötehtäviä ovat olleet mm. Lake Saimaa ry:n perustaminen ja Saimaa-ilmiön synnyttäminen yhteistyössä itäsuomalaisten yhteistyötahojen kanssa. Näille kaikille toivon jatkuvuutta, sillä itäinen Suomi ja Etelä-Savo tarvitsee matkailun, kulttuurin, luovien alojen ja lähiruuan sekä eri toimijoiden yhteistyön synnyttämää elinvoimaa ja myös pito-, veto-, lumo- ja muutosvoimaa. 

Faktat:

Kuka: Heli Gynther

Mitä tekee: Vastaa maakuntaliitossa matkailuun, kulttuuriin ja monipaikkaisuuteen liittyvistä aluekehitys- ja ohjelmatehtävistä

Tausta: YTM, suunnittelumaantiede

Parasta työssä: Laaja-alaisuus, yhdessä tekeminen ja kumppanit

Harrastukset: Kodin-, puutarhan- ja kissanhoito, mökkeily

Ota yhteyttä: heli.gynther(a)esavo.fi tai 040 7737285