Suoraan sisältöön

Julkaistu 15.12.2021

Tekijät esiin - Ohjelmapäällikkö Pirjo Paananen

Pirjo seuraa työssään rakennerahastovarojen käyttöä sekä hankerahoitusta maakunnassa. Parasta työssä on Pirjon mielestä sen monipuolisuus: laajat verkostot ja työ erilaisten ihmisten kanssa.

Hei, nimeni on Pirjo Paananen ja vastuualueenani on maakuntaliitossa rakennerahastoihin liittyvät koordinointi- ja hallinnointitehtävät. Olen myös maakunnan yhteistyöryhmän ja sen sihteeristön sihteeri. Olen mukana monessa ja parasta työssäni onkin sen monipuolisuus. Seuraan ja hallinnoin rakennerahastovaroja ja hankerahoitusta erilaisilla työkaluilla ja pidän huolta prosesseista. Olen mukana myös rakennerahastojen viestintätiimissä, jossa tehdään yhteistyötä myös naapurimaakuntien kanssa. Saan työskennellä laajassa verkostossa fiksujen ja mukavien ihmisten kanssa.

Uuden rakennerahasto-ohjelmakauden ensimmäinen haku aukeaa vuoden alussa ja työssäni se tarkoittaa vauhdikasta aikaa. On kuitenkin todella mielenkiintoista olla ohjelmakauden alkutohinoissa mukana ja nähdä miten uudet toimintamallit, järjestelmät ja rahoituslähteet lähtevät käytännössä toimimaan.

Faktat:

Kuka: Ohjelmapäällikkö Pirjo Paananen

Mitä tekee: Vastaa rakennerahasto-ohjelmien toimeenpanosta ja koordinoinnista maakuntaliitossa. Pirjo toimii myös maakunnan yhteistyöryhmän ja sen sihteeristön sihteerinä.

Tausta: Tradenomi YAMK, toiminut myös maksajana ja toiminut vuosia taloushallinnon tehtävissä erilaisissa yksityisen sektorin organisaatioissa

Parasta työssä: Monipuolisuus, työkaverit ja se tunne, että on maakunnan näköalapaikalla seuraamassa hankkeiden aikaansaamaa kehitystä.

Harrastukset: Luonnossa liikkuminen, lapsen jääkiekkojoukkueen huoltotehtävät ja järjestöhommat

Ota yhteyttä: 040 542 6140, pirjo.paananen(a)esavo.fi