Suoraan sisältöön

Julkaistu 17.03.2022

Tekijät esiin - Viestintäpäällikkö Heidi Miettinen

Heidi koordinoi ja kehittää maakuntaliiton viestintää ja tiedotusta. Heidin mielestä viestintä on tiimipeliä, jossa jokaisella on pelipaikkansa ja jokaisen osaamiseen luotetaan.

Olen Heidi Miettinen, Etelä-Savon maakuntaliiton viestintäpäällikkö. Aloitin työt maakuntaliitossa alkusyksystä 2021 ja kiinnostavia työtehtäviä ja haasteita on riittänyt tällä matkalla.

Tehtäviini kuuluu maakuntaliiton viestinnän ja tiedotuksen koordinointi, päätösasioista viestiminen, sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen, asiantuntijaviestinnässä sparraus sekä Etelä-Savon maakunnan tunnettuuden kasvattaminen ja vahvuuksien esiintuominen eri kanavissa.

Ohjenuora itselleni omassa työssäni on se, että viestintä on tiimipeliä. Hyvään lopputulokseen voi päästä vain toiset huomioiden ja mukaan ottaen, yhteiseen päämäärään tähdäten.

Nautin työssäni verkostojen ja kollegoiden kanssa työskentelystä, uusista haasteita ja omien osaamisen ja tuttuuden raja-aitojen siirtämisestä aina kauemmas. Pidän uuden oppimisesta ja innostun kehittämisestä. Sitä työni maakuntaliitossa tarjoaa juuri sopivasti.

Olen iloinen, jos pystyn innostamaan ja auttamaan asiantuntijoita viestimään omasta työstään.

Vastaan myös Etelä-Savon Europe Direct -tiedotuspisteen toiminnasta. Autan kansalaisia EU-aiheisissa kysymyksissä ja viestin ajankohtaisista EU-asioista.

Faktat

Kuka: Heidi Miettinen, viestintäpäällikkö

Mitä tekee: Koordinoi ja kehittää maakuntaliiton viestintää

Tausta: Koulutuksena FM, työura erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Etelä- ja Pohjois-Savossa

Parasta työssä: Asiantuntijat ja upea verkosto, joiden kanssa saa työskennellä

Harrastukset: Maatilaelämä Juvan maaseudulla, perheen kanssa touhuaminen, lukeminen 

Ota yhteyttä: p. 040 624 0624, heidi.miettinen(a)esavo.fi